Automaatbak Revisie Diagnose Offerte

DSG reparatieprijzen

Automaatbak Revisie Diagnose Offerte

Ondervindt u problemen met uw automaatbak? Enkele versleten koppelingen of andere schakelproblemen? Dan is uw automatische-versnellingsbak  wellicht aan een revisie toe. Bij Automaat Revisie Amsterdam kunt u terecht voor Automaatbak revisie diagnose offerte en al uw onderhoud aan uw automatische-versnellingsbak!

Als u wilt weten of uw automatische versnellingsbak toe is aan een revisie kunt u bij Automaat Revisie Amsterdam een diagnose laten uitvoeren. Wij hebben de kennis en apparatuur en de nodige ervaring om een goede diagnose te stellen en uw automatische-versnellingsbak voor u te repareren of reviseren. Met een Automaatbak revisie diagnose offerte kunnen wij de kosten voor een revisie lager houden dan bij uw dealer doordat wij beschikken over alternatieven en er geen nieuwe automatische-versnellingsbak monteren maar die van u weer repareren of reviseren. Wij hebben hiervoor speciale zelf ontwikkelde gereedschappen en kunnen hierdoor sneller en efficiënter werken aan uw automatische-versnellingsbak.

Kosten voor de diagnose

  • Diepgaande diagnose (kosten worden volledig verrekend bij reparatie/software €149,-

Wilt u meer weten over het onderhoud aan uw automatische-versnellingsbak of automaatbak revisie diagnose offerte? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Maak direct een afspraak

Wij zullen contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen