Versnellingsbak Revisie

Versnellingsbak Revisie

Versnellingsbak Reparatie scherpe prijzen!

Versnellingsbak Revisie Amsterdam is een goed adres voor het repareren en reviseren van handgeschakelde versnellingsbak en transmissies in Amsterdam.

Bij het repareren of reviseren wordt uw versnellingsbak totaal gedemonteerd en grondig gereinigd. Wij bekijken alle onderdelen op schade en slijtage en vervangen wat nodig is. Standaard worden de afdichtingen, pakkingen,  keerringen en lagers, eventueel Synchromeshringen, tandwielen vervangen bij versnellingsbak revisie Amsterdam. Na de versnellingsbak revisie is uw versnellingsbak weer zo goed als nieuw.

Synchromeshringen versleten

Wanneer de versnellingsbak kraakt bij het schakelen, of  terugschakelen moeilijk gaat, kan dit liggen aan de synchromeshring. Deze zorgt ervoor dat de tanden bij de wisseling van een versnelling met gelijke snelheid draaien en u soepel en makkelijk kunt schakelen.
De problemen als kraken of moeilijk schakelen kunnen optreden als gevolg van versleten, gebroken, of beschadigde  Synchromeshringen. Bij Versnellingsbak Revisie Amsterdam bent u op het goede adres!

De versnellingsbak maakt lawaai en bijgeluiden.

Een versnellingsbak kan allerhande bijgeluiden maken.
Slijtage van de lagers is meestal goed te horen ook wanneer de tandwielen van de versnellingsbak versleten of beschadigd zijn maakt de bak ook meer lawaai.
Ook kunnen de afstandringen tussen de tandwielen versleten zijn, waardoor zijdelingse speling ontstaat. Deze axiale speling zorgt soms voor het uit de versnelling springen en een lawaaiige versnellingsbak.
Het is verstandig om een versnellingsbak met bijgeluiden zo snel mogelijk te laten nakijken. Met name bij lager slijtage kan doorrijden zorgen voor uitslijten van het huis van de versnellingsbak. Dit om hogere kosten te voorkomen.

Bij Versnellingsbak Revisie Amsterdam bent u op het goede adres!

Versnellingsbak Reparatie Diagnose

Hoort u metaal geluiden in uw versnellingsbak of schakelt de auto niet meer goed?

Maak direct een afspraak

Wij zullen contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *