Saab Automaat Spoelen Flushen

Saab Automaat Spoelen Flushen Automaat Problemen

Saab Automaat Spoelen Flushen

Saab Automaat Spoelen Flushen veel van de schakelklachten bij Saab  met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling!

Geef uw Saab automatische transmissie daarom een Saab Automaat Spoelen Flushen behandeling! Automaat Revisie Amsterdam spoelt en reinigt de automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet deze van verse ATF olie met de juiste Saab eigenschappen door de fabrikant voorgeschreven en Saab specifiek bij uw auto hoort wij werken met Shell olie en hebben alle soorten olie per type auto op voorraad dus alleen de Saab voorgeschreven olie komt in uw auto!

Heeft u een Saab Automaat kijk dan voor de huidige tarieven;

Tarieven

  • Saab Automaat Spoelen Flushen €275,- incl olie

Saab Automaat Spoelen Flushen €275,-

Inclusief olie, zonder filter

Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen; laat uw Saab automaat spoelen flushen en bespaar honderden euro’s!
Saab Automaat Spoelen Flushen heeft zich bewezen in de praktijk!
In de meeste gevallen schakelt uw Saab automaat weer als nieuw.

  • Weigeren van de automaatbak
  • Schommelend toerental
  • Slippen
  • Slecht opschakelen
  • Klappen in versnelling bij kickdown
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Bonken
  • Bij vollast bij lage toerental trillen
  • Noodloop bij kickdown.

De oplossing voor deze klachten is een  eenvoudig; de spoelautomaat. Deze geavanceerde machine spoelt, reinigt en ververst de automatische transmissie zeer snel en effectief. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen. Ook wanneer er nog geen klachten zijn om de 60.000 tot 80.000 KM of elke 2-3 jaar, is het zinvol om de automatische transmissie preventief te laten spoelen-flushen om dure reparaties in de toekomst te voorkomen. Na het spoelen schakelt en functioneert de automatische transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw!

Bij Automaat Revisie Amsterdam vervangen wij bij het spoelen-flushen als dat mogelijk is tegen meerprijs ook het oliefilter in dien u dat wilt.

Wat is het verschil tussen alleen de automatische versnellingsbak olie vervangen of  automaat spoelen-flushen en reinigen hiervan?

Het grootste verschil is dat bij alleen het vervangen van de olie enkele liters olie in de koppelomvormer en in de warmtewisselaar achter blijven. Dit is alleen te verwijderen door met lopende motor de automaat door te spoelen met schone olie, met behulp van een gepatenteerde machine. Deze machine zorgt ervoor dat overal in de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar vervuilde olie wordt verwijderd en vervangen wordt door nieuwe olie.

Maak direct een afspraak

Wij zullen contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen

[contact-form-7 404 "Not Found"]