Audi Automaat Spoelen-Flushen

Audi Automaat Spoelen-Flushen

Audi Automaat Spoelen-Flushen

Audi Automaat Spoelen-Flushen Veel van de schakelklachten bij Audi  met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling!

Geef uw automatische transmissie daarom een Audi Automaat Spoelen-Flushen behandeling! Automaat Revisie Amsterdam spoelt flush en reinigt de automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet deze van verse ATF olie met de juiste eigenschappen door de fabrikant voorgeschreven en specifiek bij uw auto hoort wij werken met Shell olie en hebben alle soorten olie per type auto op voorraad dus alleen de voorgeschreven olie komt in uw auto! Heeft u een DSG Automaat kijk dan hier voor de DSG olie ververs tarieven.

Audi Automaat Spoelen Flushen €275,-

Inclusief olie, zonder filter

Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen; laat uw Audi Automaat Spoelen-Flushen en bespaar honderden euro’s!
Automaat Spoelen Audi heeft zich bewezen in de praktijk!
In de meeste gevallen schakelt uw Audi automaat weer als nieuw.

  • Weigeren van de automaatbak
  • Schommelend toerental
  • Slippen
  • Slecht opschakelen
  • Klappen in versnelling bij kickdown
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Bonken
  • Bij vollast bij lage toerental trillen
  • Noodloop bij kickdown.

De oplossing voor deze klachten is een  eenvoudig; de spoelautomaat. Deze geavanceerde machine spoelt, reinigt en ververst de automatische transmissie zeer snel en effectief. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen. Ook wanneer er nog geen klachten zijn om de 60.000 tot 80.000 KM of elke 2-3 jaar, is het zinvol om de automatische transmissie preventief te laten spoelen-flushen om dure reparaties in de toekomst te voorkomen. Na het spoelen schakelt en functioneert de automatische transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw!

Bij Automaat Revisie Amsterdam vervangen wij bij het spoelen-flushen als dat mogelijk is tegen meerprijs ook het oliefilter in dien u dat wilt.

Wat is het verschil tussen alleen de automatische versnellingsbak olie vervangen of  automaat spoelen-flushen en reinigen hiervan?

Het grootste verschil is dat bij alleen het vervangen van de olie enkele liters olie in de koppelomvormer en in de warmtewisselaar achter blijven. Dit is alleen te verwijderen door met lopende motor de automaat door te spoelen met schone olie, met behulp van een gepatenteerde machine. Deze machine zorgt ervoor dat overal in de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar vervuilde olie wordt verwijderd en vervangen wordt door nieuwe olie.

Maak direct een afspraak

Wij zullen contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.